De achtergestelde stem aandelen hebben één stem per aandeel en

canada goose sale Canada Goose Holdings F Canada Goose Parka canada goose sale

canada goose jas sale Indien een van de effecten die op dit formulier worden geregistreerd, worden op een vertraagde of continue basis aangeboden overeenkomstig artikel 415 van de Securities Act van 1933, indien dit formulier is ingediend om aanvullende effecten te registreren voor een aanbieding overeenkomstig regel 462 (b) onder de Indien dit formulier een post effectief amendement is ingediend krachtens artikel 462, onder c), onder Canada Goose Outlet de Securities Act, controleert u het volgende vak en geeft u Canada Goose Sale de Securities Act aan. Als dit formulier een post effectieve Canada Goose Jas Sale is canada goose jas sale

canada goose jas outlet Canada goose sale amendement ingediend op grond van artikel 462, onder d), onder de Canadese goose sale canada goose jas outlet

Duid www.parkaverkooppunten.nl op met de controle of de registrant een opkomende groeibedrijf is, zoals omschreven in artikel 405 van de Securities Act van 1933. GAAP, geef aan met een vinkje als de Canada goose nederland

goedkoop canada goose jas Canada Goedkoop Canada Goose goose bodywarmer wijzigt deze registratieverklaring op die datum of data die nodig zijn om de effectieve datum te vertragen totdat de registrant een nieuw amendement zal indienen waarin specifiek wordt verklaard dat deze registratieverklaring vervolgens Canada Goose Bodywarmer Canada Goose Jas Sale wordt goedkoop canada goose canada goose jassen jas

canada goose parka Effectief overeenkomstig artikel 8, onder a), van de effectenwet van 1933 of tot de registratieverklaring wordt van kracht op een datum die de effecten- en ruilcommissie krachtens artikel 8, onder a), kan handelen. Canada Goose Ladies canada goose parka

canada goose kinderjas De verkopende aandeelhouders genaamd Canada Goose Childrenjas canada goose kinderjas

canada goose nederland In dit prospectus, waaronder onze belangrijkste aandeelhouders en bepaalde leden van het management, bieden alle hierbij aangeboden onderliggende stemrechten aan, en ontvangen alle opbrengsten van dit aanbod. We ontvangen geen Canadese goose bodywarmer heren canada goose nederland

canada goose bodywarmer heren Goedkope opbrengst uit de achtergestelde stem aandelen verkocht door de verkopende aandeelhouders. Onze onderliggende stem aandelen zijn genoteerd op de New York Stock Exchange in www.parkaverkooppunten.nl de Verenigde Staten en de Toronto Stock Exchange in Canada onder het symbool On Canada Goose Jas Goedkoop canada goose bodywarmer heren

canada goose outlet 12 juni 2017 waren de laatst gemelde verkoopprijzen per aandeel van onze onderliggende aandelen op de New York Stock Exchange in de Verenigde Staten en de Toronto Beurs in Canada respectievelijk 21,25 dollar en 28,47 dollar. Canada goose outlet canada goose outlet

canada goose jas goedkoop We hebben twee klassen uitstaande aandelen: meerdere stem aandelen en ondergeschikt De rechten van de houders van onze meerdere stem aandelen en canada goose jas goedkoop

Ondergeschikte stemgerechtigde aandelen zijn nagenoeg identiek, behalve met betrekking tot stemmen en conversie. De achtergestelde stem aandelen hebben één stem per aandeel en de meerdere stem aandelen hebben 10 stemmen per aandeel. De achtergestelde stem aandelen zijn niet

canada goose bodywarmer Goedkope canada goose jas converteerbaar in elke andere aandelenklasse, terwijl de meerdere stem aandelen op één voor één omgezet worden in ondergeschikte aandelen op aandelen naar keuze van de houder en onder bepaalde andere omstandigheden, waaronder op dat ogenblik onze goedkope Canadese ganzenjas canada goose bodywarmer

canada goose dames Respectievelijke aandeelhouders respectievelijk stoppen met 15% van het totale aantal aandelen met meerdere stemgerechtigde aandelen en achtergestelde stemrechten uit te houden. See of Share Capital Canada canada goose dames.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *