18 Nieuwe finalisten voor Miss Regio Nederland 2015 verkozen

Utrecht, maart 2015

Op 8 maart jl. zijn in Van der Valk Hotel de Bilt te Utrecht de nieuwe kandidates voor Miss Regio Nederland verkozen. Deze verkiezing is gehouden in samenwerking met ‘Catwalk4U’ en ‘AMI Kappers’ plus een styliste en een aantal topvisagisten uit heel Nederland.

Natuurlijk kon onze geweldige fotografe Lisanne van Bergen ook niet ontbreken tijdens onze selectie. Zij maakt al vele jaren al de prachtige foto’s voor Miss Regio NL met veel passie en gevoel. De jury bestond uit twee fashion designers, voormalig 1e Miss Carolyn Sowikromo Miss Regio Nederland 2015, Max Groote van AMI Kappers en een fotograaf.

In oktober/november wordt de grote finale gehouden om de nieuwe Miss Regio Nederland 2015 te verkiezen. In de jury zullen onder meer Djamilla Melcherts (Miss Regio 2005) en Max Groote hun deskundige oordeel over de dames vellen.
Mevrouw Kock van ‘Ik Design’ zal ook weer plaats nemen in de jury. De samenwerking met Miss Regio Nederland is een succes, want 2e Miss Ranathiëlle Bitorina Miss Regio NL 2014, is ´het gezicht´ geworden van ‘Ik Design’ voor dit jaar. Tessa Derks verleent ook dit jaar weer haar medewerking als catwalk coach.

Miss Regio Nederland heeft in ‘F for Fashion’ ook een fantastische partner gevonden om de Miss verkiezing vorm te geven. Deze organisatie streeft na om modellen met een afwijkende maat of lengte, een kans te bieden in de modewereld. De doelstelling van Miss Regio NL is, om de kleinere dames in de picture te zetten. Dat lukt vanaf 2003 met veel succes, en daarom passen ‘F for Fashion’ en Miss Regio Nederland heel goed bij elkaar!

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de finale nog in volle gang. Er wordt hard gewerkt om een zo mooi mogelijke show neer te zetten met de Missen en Modellen en iedereen die zijn medewerking verleent. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we dat melden op onze website en de Social Media.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *